BAKA BAKA LITEN... PLATTBRÖD
Vi har precis bakat inför helgens släktbesök.
Ville ju vara på den säkra sidan och bakade en provomgång av plattbröden. Dom blev jätte goda!
Precis som alltid annars kan jag inte följa ett recept till punkt och pricka så för att bröden skulle smaka lite mer (vi ska ha dom till maten, alltså inte med massa pålägg o tjafs) så hällde vi på lite extra oregano och havssalt på dom utplattade degklumparna.
Måste erkänna att trots att jag inte är nån mästerkock så var det här bland det simplaste jag lagat, tänk scones-enkelt.
Nästa omgång bröd vi bakar ska vi inte göra 8 kakor av degen som det står i receptet utan typ 12.
Dom vi gjorde nu blev för tjocka, för mkt smörgås liksom.
Ni borde testa!
Ville ju vara på den säkra sidan och bakade en provomgång av plattbröden. Dom blev jätte goda!
Precis som alltid annars kan jag inte följa ett recept till punkt och pricka så för att bröden skulle smaka lite mer (vi ska ha dom till maten, alltså inte med massa pålägg o tjafs) så hällde vi på lite extra oregano och havssalt på dom utplattade degklumparna.
Måste erkänna att trots att jag inte är nån mästerkock så var det här bland det simplaste jag lagat, tänk scones-enkelt.
Nästa omgång bröd vi bakar ska vi inte göra 8 kakor av degen som det står i receptet utan typ 12.
Dom vi gjorde nu blev för tjocka, för mkt smörgås liksom.
Ni borde testa!
Kommentarer
Trackback