B-KÄNDIS? ... Y-KÄNDIS!

Idag när min chef ligger nerbäddad hemma i sängen o är lamslagen av en förkylning så känns det ganska säkert att fördriva tiden precis som jag brukade göra förr i tiden innan han gick o blev tjurig, jag läser bloggar!
Men jag tror att jag har lagt märke till en sak.
Alla stora bloggerskor, eller vad man nu ska kalla dom, verkar ha fått dille på att vara minikändisar i bloggvärlden.
Idag har jag tillbringat någon timma med att spana på alla bloggar på mest-aktiva-listan o ett återkommande faktum är att dom ständigt blir sura över frågor eller komentarer om deras pojkvänner/familj/kompisar.
Visst att man inte vill att ens familj ska bli typ terroriserade eller uthängda på internet för att man själv valt att blogga massa % av sin tid men om bloggen är personlig och ständigt och jämt handlar om vad bloggaren gör, när bloggaren är med sin pojkvän o hur gulliga dom är tillsammans, då får man väl stå ut med att folk blir nyfikna och frågar?
När man läser en blogg om en person och en persons liv så blir det ju som att man "känner" den personen även fast man inte gör det och vissa kankse frågar för personligt ibland och självklart ska man inte behöva svara på sådant, men idag satt jag o läste i Kenzas blogg, hon är ju trots allt högst upp på listan.

Postat av: cecilia

kenza, vart har du gjort av med anthony? :s

Postat av: Kenza

cecilia: vadå vad jag har gjort av honom? vad ska jag svara på det? jag har inte gjort någonting av honom. varför tror du att du har med det att göra? han var upptagen igår och upptagen idag, vad ska jag göra?

Postat av: Anna

Haha men Kenza du kan ju inte bli arg för att någon frågar vart Antonhy har tagit vägen, han har nästan inte nämnts något alls på sistone. Kan ju förstå det men du måste ju förstå att vi undrar? Gillar dig och bloggen mycket!!
Trevlig helg!

Postat av: Kenza

Anna: Klart jag blir sur!! Varför skulle ni läsare ha något med mitt privatliv att göra? =) Jag menar inte att vara elak men ni har ingenting med mitt förhållande, min familj & mina vänner att göra.. Så är det.

Herre gud människan bloggar om sej själv, om det hon gör på dagarna om hennes liv som hon själv så fint beskriver sin blogg. Hennes pojkvän är en del av hennes liv som läsarna fått höra massor om och hon blir sur på en stackars tjej som frågar om honom.
Dags att tänka om kanske?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus