JAG ÄR HEMMA MEN MAMMA ÄR PÅ SJUKHUSET

Jag har jobbat hela dagen och är nu hemma för middagspaus innan jag ska ta en prommenad tillbaka till jobbet och hämta nyckeln.
Chefen har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och ger mej en nyckel igen (tillfälligt men ändå) istället för att andra ska behöva komma och låsaupp.

Över till något helt annat.
Mamma ligger på sjukhus, hon har ramlat och brytit foten och ska opereras.
Operationen kommer att ske ikväll, inatt eller imorgon, dom ligger nämligen på kö för att få opereras och mamma är nummer 3.

Jag pratade med henne nyss och hon hade mest ångest för att hon skulle ha jobbat julafton och nu tyckte synd om dom som eventuellt (jag menar hur kan man säga eventuellt när man har en bruten fot och jobbar inom vården?) måste jobba istället för henne.
Hon var dock stolt över att hon lyckats rädda både sin nya stövel och sina jeans från saxen, direkt när hon hade ramlat så bad hon en tant att hjälpa henne av med stöveln så att dom inte skulle klippa upp den på sjukhuset.

Vi får väl se hur detta artar sej, nu skulel hon försöke få en fast telefon på rummet så att hon kunde ringa till folk, man fick tydligen inte använda mobil där...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus