SNÄLLA NI...

Nu är jag hemma från jobbet och sitter i soffan och varvar ner.
Det tar längre tid än man tror att komma i sov mode efter att ha jobbet massa timmar.
Visst att det är lugnt som tusan sista timmarna innan klockan slår midnatt men ändå så anstränger man sej för att vara beredd på att hjälpa de kunde som ringer.

Jag jobbar ju på kundservice och jag måste säga att jobbet aldrig slutar att förvåna mej.
Kanske inte jobbet i sej, mer det man får höra.
Nu är det ju så att jag har tystnadsplikt så några smaskiga historier är det inte tal om, synd för er.
Däremot vill jag be er vara snälla när ni ringer till någon kundservice (om den ni ringer till är snäll mot er vill säga, det är ju ingen självklarhet).

Hör man av sej till en kundservie är det ytterst svårt för den ni pratar med att förstå att det är just dej det handlar om när du har sveriges vanligaste namn och inte ger några andra kontaktuppgifter.
Och om ni tänker efter, är det verkligen för att vara elak och inte för din egen säkerhet som jag inte kan tex ändra i ett abbonemang, flytta pengar eller lämna ut personuppgifter bara för att en person som uppger ett personnummer vill det? Personnummer går att få tag i hur lätt som helst för den som missat det.
Och innan ni börjar skälla och skrika/skriva svordommar åt den ni fått kontakt med, tänk efter en sekund - är det här mitt eget fel? Borde inte jag ha koll på det här? Det finns nämligen nåt som heter eget ansvar och skyldighet.

Comprende?


Sen är det absolut på sin plats att berätta för alla som är snälla, som berömmer och tackar, som håller lite koll på sina egna grejer och inte begär att någon ska göra det åt en och som är förstående, att ni gör min dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus