SAMMANFATTNING AKA BILDBOMB

I tisdags den 18e åkte vi till Haparanda, jag,  Lii och Heidi.
Det tar en evighet att åka dit upp så vi stannade på vägen och kollade på utsikten. Många gånger.
En evighet kan i det här fallet även skrivas som dryga 14 timmar och vi är skapligt stolta över den tiden.
Inte illa på 130 mil!

Dagen efter (19e) åkte vi till Kalix och fixade frillan, allihopa.
Heidi färgade och klippte medans jag och Lii bara kapade det en bit.
Här skulle jag lätt kunna lägga ut en kärleksförklaring till Heidis frisör E. Om ni ska till Kalix och behöver fixa barret så säg till, jag ger er adressen till stället where the magic happens!

På torsdagen (20e) tog vi en promenad till Finland och Heidis skomakare, han är as ball och väldigt trött på oss i skrivande stund. På vägen hem stannade vi på IKEA och käkade mjukglass. 5 pix för en glass och IKEA hade varit snälla och ställt ut sina trädgårdsstolar i inte alls marknadsföringssyfte. Perfekt när solen skiner!

På kvällen åkte vi till Kukkolaforsen, vattnet var jätte högt och det är riktigt befriande att stå och titta på vågorna och inte höra ens vad man själv tänker. När det ändå var så högt vatten så bestämde vi oss för att åka till Matkakoski i Finland. Det är, precis som Kukkolaforsen, en fors fast inte lika lång. När vi kom dit efter att ha kört en timme för långt så höll solen på att gå ner. Bild 3 gör inte verkligheten rättvisa, det var som ett paradis, helt underbart vackert!

Väl hemma igen grillade vi till middag. Jag och Lii råkade ta fiskgallret till köttet och tvärtom, inte populärt men vi lärde oss till nästa gång iaf...

 

På söndagen (23e) var det konfirmation för Heidis lillebror S.
Om man ignorerar paraplyerna så kan man nästan tro att det var fint väder. Nästan...
Det var iaf uppehåll medan vi stog ute och tog kort, konfirmanderna såg precis så töntiga och söta ut i sina kåpor som dom ska göra och alla andra var precis så fina som dom ska vara.
Heidis mamma hade gjort smörgåstårta och en jättestor jordgubbstårta. Värsta mästerkocken!
Hur bra är det inte med rester till frukost dagen efter? Så jävla bra!

Hemma hos Heidis storebrorsbarn (Heidis guddotter) hittade jag en liten irriterande kille med en leksak som såg ut att vara hämtad från mammas barndomstid (förlåt för den, kanske ett slag under bältet men du får leva med det. Jag vet att du älskar mej ändå!). Det var ett trähandtag med olika stora urgröpningar på sidorna och en träboll fäst i ett snöre. Bollen skulle man snärta upp med snöret och sedan få den att landa i en av urgröpningarna. Vansinnigt roligt och jag bara måste ha en! Så fort jag hinner förbi Barnenshus är det turnering - Liten irriterande kille vs mej vs J. It's on!

 

När onsdagen (26e) kom var vi bra taggade för utgång i Finland. Det visade sej dock att vi var de enda som planerat utgång så när vi tittat in på två helt tomma dansgolv så åkte vi hem och festade där med J, M och T.

Mamma, mormor och pappa; härifrån och till nästa bild läser ni på egen risk!

Jag lärde Haparandaborna hur man spelar Fuck the dealer, en helt klart blivande klassiker för dom också, Linkan visar hur man gör det! Tror att jag hade gjort mina BBTYM tjejer hyffsat nöjda... Vid 9 på morgonen somnade jag och Heidi efter en ruskigt rolig kväll och natt.

 



I fredags var det kubbfight vid stranden. Killarna vann på något mystiskt vis över tjejerna trots att vi ledde under nästan hela matchen. Vi skulle ha tagit med oss två kameror för att ha en hos varje lag och få så mkt bilder som möjligt, det gick sådär. Lii glömde sin kamera hemma och när jag väl kom ihåg att jag hade min med mej så hann jag ta ett kort innan den dog - ett kort då vi håller på att packa ihop.
Det är iaf en rematch på den snart!




I lördags var det fest igen och denna gång på rätt sida om den svenska gränsen. Mamma, pappa och mormor; Det här behöver ni inte heller läsa om ni inte vill, hoppa till nästa stycke! Förfesten var hos oss och när M, J, R och J kom så fylldes kylskåpet till bredden av dryck med betydligt högre alkoholhalt än lättmjölk. Ölspel är ju mer eller mindre obligatoriskt på varje förfest och vi fick tillslut döpa om Fuck the dealer till Fuck J. Om det här hade varit Facebook så hade jag gillat nu! Jag är stolt över Haparanda som lär sej så snabbt!

Heidi hotade med att vi inte skulle komma in om vi gjorde som i Linköping och gick ut vid 1 så vid halv 12 fick jag, eftersom jag jobbade och var nykter, köra hela ligan till Asplövens sportbar. För mej var det andra gången där, jag har ju gjort Happis osäkert en gång tidigare i år, och denna gång var det inte alls mycket folk. Lite folk betyder dock att Heidi slår klackarna i taket och sånt är såklart kul! Var mkt roligare att gå ut nykter än jag trodde, Haparanda leverarar och man kan inte ha tråkigt med det här gänget!


Söndagen spenderades på segaste vis i sängen med diverse snackspåsar och drickaflaskor som sällskap förutom mina två vapendragare.
Nu har hela måndagen tagit slut och vi har inte tagit en enda visbar bild sedan i lördags vid 02.
Det kan med andra ord vara lämpligt att jag slutar här och återgår till det vi gör bäst - råchillar!

Kommentarer
Postat av: Elin Nordholm

Kul att du har det så bra där uppe gumman! vi saknar dej här, hade en galen dag i lördags och du var som sagt saknad! på fredag ska killarna göra nåt hemligt "event" också,de ska bli spännande! ha de fortsatt bra där uppe nu:) kram Elin

2010-06-01 @ 22:38:07
Postat av: Linn

Jag saknar er också! På nåt sätt så känns det som om ni redan skulle ha åkt utomlands... Jag vill helt klart veta vad detta hemliga event är, fasen vad jag skulle vilja vara med! =) Puss o kram, hälsa allihopa!

2010-06-03 @ 01:12:30
URL: http://linnvankeppel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus