TENTA-TIME!

Igår låg jag och pratade med Johannes till långt in på natten.
Det går liksom inte att sluta prata!
När klockan börjar bli mycket så säger vi alltid att nu, nu ska vi lägga på och sova.
Efter 20 minuter pratar vi fortfarande och kommer på att just ja, vi skulle ju sova, och så försöker vi igen med samma resultat.

Hur som helst, trots att jag somnade sent så vaknade jag redan vid 9 så nu ska jag käka frukost innan jag far en sväng till stan.

Ska göra första tentan för den här utbildningen idag också men jag har en tendens att bli som mest allert efter lunch så jag gör den då.
För dom som inte vet så pluggar jag en utbildning på distans och tentorna görs via Internet hemma från sin egen dator.
Jag har ca en vecka på mej att göra tentan och när jag bestämmer mej för att göra den så loggar jag in på en portal, öppnar upp ett dokument och börjar svara på frågorna. Samtidigt som jag öppnar upp dokumentet börjar en klocka räkna ner tiden för tentan (i det här fallet 3 timmar) och när tiden är slut stängs dokumentet.
Man kan bara öppna dokumentet en gång och när veckan är över så finns inte dokumentet mer.

Anlednignen till att man har en hel vecka på sej att hinna skriva tentan är att väldigt många som läser på distans (och dessutom 75% studietakt) har ett jobb vid sidan av. På det här sättet behöver ingen ta ledigt från jobbet. Och faktiskt, om jag har lärt mej det jag ska kunna på måndag eller torsdag spelar egentligen ingen roll!
Jäkligt smidigt om ni frågar mej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus