BAKA MED SAFFRAN
Både jag och Johannes är riktiga suckers för saffran.
Tänk då vilken lycka att det snart är advent så att man kan äta saffran varje dag!
Förra året bakade vi ett antal saffranskladdkakor med vitchoklad och i år lär det bli ett par till men vi har börjat vintern med något lite lättare - sega saffranssnittar.
Jäklar så goda dom blev!
Nu har vi några i en burk till på söndag och några i en påse till Johannes att ta med till klättringen imorgon.
Världens bästa mellanmål påstår han men jag är inte helt övertygad...
Senare i veckan kör vi nästa saffransomgång men då i snurrform och med lite citron.
Återstår att se hur många hundralappar vi har lagt på små påsar med svindyr krydda innan julen är slut!
Tänk då vilken lycka att det snart är advent så att man kan äta saffran varje dag!
Förra året bakade vi ett antal saffranskladdkakor med vitchoklad och i år lär det bli ett par till men vi har börjat vintern med något lite lättare - sega saffranssnittar.
Jäklar så goda dom blev!
Nu har vi några i en burk till på söndag och några i en påse till Johannes att ta med till klättringen imorgon.
Världens bästa mellanmål påstår han men jag är inte helt övertygad...
Senare i veckan kör vi nästa saffransomgång men då i snurrform och med lite citron.
Återstår att se hur många hundralappar vi har lagt på små påsar med svindyr krydda innan julen är slut!
Kommentarer
Trackback