KAVRINGSNITTAR MED ÄGGSALLAD
Dom här fina och goda snittarna har jag gjort ett par gånger nu och dom blir tamejtusan alltid en succé!
Brödet är kavring och det gula är äggsallad.
Inte direkt som den sallad jag tänkte mej första gången jag läste receptet direkt (i min värld är sallad något nyttigt...) men ruskigt gott ändå!
Detta behövs till 4 portioner:
Brödet är kavring och det gula är äggsallad.
Inte direkt som den sallad jag tänkte mej första gången jag läste receptet direkt (i min värld är sallad något nyttigt...) men ruskigt gott ändå!
Detta behövs till 4 portioner:
- 4 skivor kavring
- 2 hårdkokta ägg
- 3 msk majonäs
- 50 gram färskost
- ½ tsk gurkmeja
- salt och peppar
- en liten kvist grönt - vi hade timjan
Gör såhär:
- Blanda majonäs, färskost och gurkmeja och smaka av med salt och peppar.
- Finhacka ägget eller dela det på två håll i sån där äggskivare.
- Blanda i ägget
- Dela kavringsskivorna från hörn till hörn och sen är det bara att lägga på äggsalladen lite fint.
PS. Det kan vara så att jag har överdrivit en aning med gurkmejan.
Dels för att det blir gulare men också för att gurkmeja är sjukt gott!
Kommentarer
Postat av: Frida
Hejsan, har funderingar på att påbörja utbildningen till operativ redovisningsekonom. Har dock ett heltidarbete inom ekonomi, är därför lite nyfiken på hur det funkar att arbeta och plugga denna utbildning samtidigt? Mvh Frida
Trackback