GRATTIS LILLEBROR!

I fredag efter jobbet åkte vi ner till Jönköping.
En viss lillebror fyllde 22 och det skulle självklart firas!

Vi hade bokat bord på en tapasrestaurang i stan som heter Annagretas och det var med andra ord där vi spenderade både kvällen och våra pengar.
God mat, trevligt sällskap och vi har receptet för en fantastisk kväll!

Jag, mamma och Johannes slutade kvällen i vår lilla stuga på en mycket öde campingplats.
Eftersom jag har gått och blivit pensionär så är det mycket ovanligt att jag är medveten om tolvslaget och det var ett mycket tungt huvud som sa godnatt på en nanosekund vid 1 snåret.

Lördagen var den egentliga födelsedagen så vi sjöng oss in i lillebrors lägenhet med en fullpackad frukostkasse och skred till verket.
Färskt bröd, äggröradeluxe, juice, god ost, kaffe och yougurt.
Bättre start på dagen kan man väl knappast få!

Efter semla på stan åkte vi ut till världsmetropolen Mullsjö.
Lillebror är nämligen innebandyspelare ut i fingerspetsarna och även en födelsedag kan vara matchdag så vi var givna supportrar och superfans.
I Mullsjö bjöds det på pregame i form av buffé med världens godaste potatisgratäng för 60 riksdaler och här kan vi konstatera att vi inte gjorde annat än äta under hela lördagen.

Matchstart klockan 16 då mamma och pappa fick applådera ut sin nervositet, den smög sej tydligen på flera timmar innan matchen medan jag och Johannes var för upptagna med att äta.

Att göra hattrick, vinna med två siffrigt och bli utsedd till matchens lirare på sin födelsedag är ju inte fy skam och dessutom är det mycket underhållande att titta på!
Det var ett gäng mycket nöjda supportrar som lämnade födelsedagsbarnet i festens händer och åkte hemmåt.

Sen möttes vi ju av det HÄR och kände att det egentligen var ett ganska dåligt avslut på en annars f a n t a s t i s k  helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus