Du är så söt

Vet du?

Jag vet
Men du vet inte
Eller du kanske vet?
Hur ska jag veta om du vet?

Det vore skönt om du visste
Men egentligen... varför?

Skulle något vara annorlunda?
Hoppas att det skulle vara det
Men kommer du få veta?

Jag vet inte
Jag hoppas

Höstlov

Nu är det efterlängtade höstlovet äntligen här!
Började min första lovdag med att jobba tidigt som tusan. Redan klockan 10 över 7 cyklade jag hemifrån. Måste säga att det tog emot nåt fruktansvärt att gå upp ur sängen, ville bara ligga kvar i värmen!

Trodde i vilket fall som helst att jag skulle bli pigg när jag väl vaknade till liv, men när klockan var elva och jag fortfarande var trött som ett svin så trodde jag att jag skulle däcka på cykeln när jag åkte hem. men skam den som ger sej,när jag cyklade hem på mammas vrak till cykel så piggnade jag till allt mer och sedan jag kom hem så har jag hållit mej vaken hela tiden!

Tillbringade mesta dels av tiden vid msn, ett mkt trevligt tidsfördriv när det suger o plugga. Fick tacos till middag också, nu när lillebror är hemma på besök. Även om det känns fel att erkänna, så saknar jag honom allt när jag inte träffar honom på så länge. Han ger ett stort tomrum efter sej.

"-Vart är du på väg?
- Vartsomhelst!!
- Jag vet var det är, kom till mitt obebodda hjärta o se!"

På egna ben

Måste erkänna att det känns ensamt...

Ny hårfärg

Idag har Ida varit snäll nog att färga håret på mej. Blev ganska bra, iaf inte dåligt...
Är det möjligt att ändra allt genom att ändra utsidan? Jag vet faktiskt inte. Jag menar man kan känna sej så annorlunda om man ändrar på något, varför skulle man då inte bli annorlunda?

Det är ju inte så konstigt att man känner sej bättre till mods om man tycker att man ser snygg ut, och om man känner sej bättre till mods så får man bättre självförtroende och då fattar man andra beslut. Alltså måste det nästan vara så att man blir annorlunda med en ny hårfärg...

"Reserverad"

Det finns en platts i mitt hjärta dit inget kan nå, det är en hemlig platts där jag är härskare och bestämmer allt som sker. Det jag bestämmer är det som händer och allt är bra, för det är ju jag som bestämmer och jag bestämmer det jag vill.

Runt om den plattsen finns det som är kvar av hjärtat, det är den delen som kan skifta från guld till svart. Jag hoppas att den delen alltid kommer vara guld hos mej, jag vill ha ett hjärta av guld. Det är i den delen av hjärtat som allt kan rasa samman. En sak är jobbig och så helt plöttsligt är allt jobbigt. Det blir som en dommino effekt där allt, hela livet, bara rasar framför en och det finns inget man kan göra åt det.

Den plattsen där allting alltid är bra är speciell. Där har du din platts, nu, imorgon och alla andra dagar. Oavsett vad som hänt så kommer den plattsen alltid vara din. Jag kommer alltid att älska dej.
På din platts finns en stor skylt där det står "RESERVERAD"

For ever and ever
Mitt hjärta

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus