Duktiga jag var bedövad

Igår var jag duktig!
Trots att det var min lediga dag så var jag uppe med tuppen vid 9 för att åka iväg o handla veckans förnödenheter och även hämta mina böcker från Adlibris.
Jag tvättade o åt snabbfrulle med Hanna och så for vi in till stan.
Nu är alla julklappar utom farmors klar och jag fixade tom älsklingens födelsedagspresent (det var hög tid, han fyller år imorn!)
Jag kom hem, jag lagade matlådor bestående av fisk o potatis med citronsås, jag städade i vardagsrummet o så satte vi upp julgranen o pyntade den.
Det är alltså väldigt juligt i hela lägenheten (utom hallen) på Luftvärnsgatan.

Nu står jag på jobbet o ska ta o peta i mej lite mera frukost, imorse 07,40 var jag nämligen hos tandläkaren.

Okej att det var dödens att gå upp så förbannat tidigt (dels eftersom jag inte är van att gå upp innan 9 men också för att jag kollade på Greys halva natten) men det var riktigt riktigt jobbigt att behöva gå till jobbet med bedövningen fortfarande i!
Men eftersom jag blir 20 år fyllda i januari och därför inte får gratis tandvård efter nyår så snodde jag åt mej en dubbeltid idag och hade därför bedövning på båda sidorna.
Det kändes som att hela ansiktet hade förvandlats till en fotboll o när jag petade på kinden eller hakan så var det som att peta på gummi, inte som mitt eget ansikte.
Iaf, anledningen till att jag ska peta i mej "frukost" nu är för att det var totalt omöjligt att äta nåt med fotbollsansiktet. jag försökte desperat dricka fil ur glas men jag satte bara i halsen o dreglade ner halva mej eftersom jag inte kunde hålla munnen stängd.
Mycket mysigt.

Nu har bedövningen släppt en aning o jag kommer sluka min frukostmacka eftersom min mage skriker av svält, en chokladkalendergodis är inte mkt att hurra för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus