Innebandy is the shit - Linn o Marias variant iaf!

Vi favoriter håller ihop!
Fan jag saknar dej redan Mary!!
(okejdå jag har inte varit på en enda träning men wtf)


Ur Marias blogg:


"Number one, Linnsan, hur kan det ha blivigt så jävla kul att övertagga, snacka skit, åka bil och skämta om 30+ med dig?! Innebandy har verkligen aldrig varit så roligt som det är nu, (nåväl, året med Ann var ju lätt bäst, men efter det) och jag skrattar bara jag tänker på allt :D Jag skulle aldrig kunna spela innebandy utan min Brunnsvägenpolare, för då skulle jag explodera av allt jag inte fick sagt! och jag skulle ha nedrans tråkigt, och bli en nej men alltså jag känner-kännare! Och det vill man inte. Sista övertaggningsmatchen imorgon för mig, så Linn var beredd när du står och väntar på mig på parkeringen (eftersom jag antagligen kommer komma försent som vanligt :p) för då jävlar ska det övertaggas! med Abba, skitsnack och våra normala skämt. Linnsey, Mary och innebandy (+ msn) 4 LIFE!


Hahah, det där är ju den egentliga motiveringen till varför du fick burken av mig förra matchen! men allt det kunde jag ju inte stå och säga! :) och Linn, nu när jag åker, lova att keep the fight mot kännarna och att inte sabba din (eller min!) position som favorit (jag har trotsallt sprungigt mååånga mil för det. hahah) för ingen ska (kan) ta våra platser ;) Jag litar fullt på att du håller ställningarna (och osämjan) uppe i laget på egen hand :) (men åh i helvete vad jag kommer sakna allt)"

Kommentarer
Postat av: MARY

Hihhi, Linn, hur i helvete gar det med innebandyn egentligen nu nar den ena favoriten inte ar med? sag att ni forlorade, inte bra! haha.

HAHha, det finns en affar har i peking osm heter jessica :p och den har en skit stor reklamskylt som blinkar och haller pa, sa jag ser det namnet hela tiden varje dag. haha!

Hoppas du har det bra i STRANKAN! hihi, puss!

2007-02-21 @ 14:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus