Linns enormt intressanta arbetsdag

Eftersom det börjar bli tradition att jag börjar närma mej "mest aktiva på blogg.se" listan varje gång jag jobbar så känns det som att jag har varit väldigt inaktiv idag.
Det kan vara för att det har varit praktikant Carolines näst sista dag o jag tar vara på varje skund av trevligt sällskap, det kan också vara för att vi har fyllt på allt godis, chips o dricka idag eftersom det var leverans av allt som jag beställde i förrgår.
Det kan även vara så att jag har fått en ny underhållning som heter radio och det skvarar Rix ur högtalarna.
En dag som denna behöver jag helt enkelt inte blogga för att inte ha inget o göra...

För övrigt har jag ställt 20 000 frågor till elektrikerna som varit här idag och kommit fram till att lillebror snart blir ner ringd från Mora för att fixa dimmers i hela lägenheten, speciellt på toa, vilken lyxfeeling.
Egentligen har jag väl frågat så mkt att jag kan instalera dom där dimmersena själv men jag tror bara att det skulle funka i taktiken, i praktiken skulle nog vissa små problem uppstå.
Jag kom också fram till att om jag frågar målaren som är hemma hos oss lika många frågor per dag som jag har frågar elektrikerna idag så kommer jag kunna tapetsera, måla, slipa, you name it, o det skulle räknas som helt fackmannamässigt gjort.

Mitt enda problem för idag är att mina fingrar verkar spela mej ett spratt, dom trycker inte på samma tangenter som jag tänker, iaf inte när det ska bli dubbelbokstavigt (??). Då blir det gärna konstiga ord som mest liknar finska och har väldigt roliga uttal.
Tex när jag skulle skriva http://www.blogg.se/ så blev det http://www.boog.se/ typ 3 ggr, då klassar jag mej själv som antingen full eller rikskass o eftersom jag bara har druckigt vatten o Fanta idag så får det bli alternativet rikskass.

Den där Fantan jag har druckit idag ja, det är nämligen så att det finns ungefär 200 olika sorters Fanta i världen, i Sverige har vi bara 6 sorter.
Så nu har Fanta börjat en satsning som heter Fanta world och går ut på att dom under en 8månadersperiod tar in två nya smaker av Fanta från ett annat land för att se om dom säljer bra i Sverige.
Säljer dom bra så tar "limited edission" bort från flaskan och dom blir stammisar, säljs dom dåligt så tar man bort hela flaskan och testar en ny smak.
Smakerna som är på prov nu är mango från Thailand och tropical fruits från Hawaii.
Mango är rätt god men smakar som Apotekarnas passionsfrukt, hur nu det är möjligt att mango smakar passionsfrukt.
Tropical fruits smakar som Grape tonic fast lite sötare, ingen hit.
När säljaren från Coca-cola var här idag berättade han däremot att det finns lite spännande smaker som blåbär och banan. Låter äckligt men spännande.


Kommentarer
Postat av: Anna

Nä jag håller med, men jag mängdtränar ju på körningen med min pappa.. Vi är ute några timmar i veckan! =)

2007-11-22 @ 23:00:55
URL: http://moranna.blogg.se
Postat av: Tobias

Svar: haha nej men det blir nya varje dag så!? (a)

2007-11-23 @ 13:26:55
URL: http://grymtroligperson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus