MY PEOPLE

Ni är en liten trogen skala läsare som kikar in här varje dag, eller så lyckas det bara vara ungefär lika många som hittar hit varje dag.
Sak samma!
Jag har iaf kommit på att om jag hade varit smart så hade jag sett till att få sveriges roligaste blogg under de här 2 nollningsveckorna.
Det hade ablsout inte varit svårt, bara att berätta allt galet vi gjort, beskriva alla flummiga människor o så är biffen kirrad.
Problemet är bara att hur fasen skulle jag ha tid?
Idag tex, från arbetsintervju direkt till skolan, från skolan till vallamassivet, från vallamassivet och hem, hemma i hela 17 minuter (då jag sminkade mej, fixade håret, bytte om och drog en dusch i handfatet), tillbaka till Vallamassivet, leka massa lekar, till Irrblosset för mellan fest, till Platå och skaka rumpa och sist men inte minst hem till sängen och en påse popcorn.
Jag menar, ser ni nåt ställe där blogga skulle passa in? Det gör nämligen inte jag!

Nu ska jag gå och sova som en stock, har nämligen seminarium kl 10 imorn och efter det måste jag intförskaffa ett par svarta pumps, jag har visst slitit ner HELA klacken på mina gamla.

Nighty!

Ps. Jag och Jakob kom på att det roligaste (okej då, det finns roligare saker) är att sitta på Internet på fyllan, bloggar man så vet man inte alls vad man skrivit dagen efter (alltså måste jag in o läsa så fort jag vaknar imorgonbitti!) skriver man till nån på facebook vet man aldrig om man ha gjort bort sej och lägger man till en ny vän så är det bäst att kolla så att man vet vem personen är.
Jisses, denna alkohol!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag håller med, nu sitter jag här på fyllan och addar alla i grupp 2. tror jag... ;-)

2008-08-30 @ 00:55:39
URL: http://malinekengren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus