Mellan två jobb hemma i strängnäs

Nu har jag gjort totalt fyra visningar på mitt jobb.
Det är ju bara provvecka men jag har redan kommit på att det inte är något jag kan jobba med.
Har väl aldrig använt astma medicinen så flititgt som under de här visningarna, allt damm i lungorna gjorde att syreupptagningen blev ungefär likamed noll.
Ringde chefen o han var förvånansvärt trevlig o hjälpsam.
Fick lov att ringa min hjälpande hand Niklas också för att bestämma när jag skulle lämna tillbaka maskinen (eller monstret om man hellre vill kalla den så).
Han kom fram till att det jag försökte säga var alltså att jag inte kunde jobba utan luft.
Mkt riktigt.
Nu får jag sitta o ringa hela dagarna tills jag får tilbaka mitt belastnignsregister från polisen.
Väldigt smidigt att man måste skicka det till polisen i Kiruna för att dom ska behandla ärendet och sedan skicka det vidare.
Hallå det är 2007, man kan göra allt på Internet!!

Blev iaf ett trevligt besök hemma hos mamma.
Kändes ruskigt skönt att kliva av på tågstationen och faktiskt känna igen ngra ansikten och veta exakt åt vilket håll allting ligger, det var ju en vecka sedan jag kände så sist.
Nu är det kantarellmys med mamma, hon envisas med att det är sista varma sommarkvällen så vi ska promt sitta ute o dela med oss av svamparna till myggorna, klyftigt, eller.

Kommentarer
Postat av: En från det förlutna

Det var länge sen man hörde av dig! Jag hoppas iaf att du har det riktigt bra. Och att du har det kul, har för mig att det var Lindköping du flyttade till. Efter som att du inte verkar vilja höra av dig får helt enkelt jag göra det... Visst, det här är ett fylleskriveri, men du finns fortfarande i mina tankar. (Vilket du kanske förstår? Fast du kanske aldrig tänker på mig.. ) >i mina tankar< då på ett sätt där jag inte vill ha dig tillbaka, men undrar fortfarande vad du gör och hur du mår. Du får ha det så bra i alla fall. Det har jag det och ska fortsätta ha det så! =) puss o lycka till med killen.

2007-08-26 @ 03:18:00
Postat av: Linn

Japp de var Linköping jag flyttade till =)
Kul att de är nån som tänker på mej, känns ju bra =P Men varför borde jag förstå det?

2007-08-27 @ 18:40:15
URL: http://linnvankeppel.blogg.se
Postat av: Kenneth

Ehh, det var inget speciellt jag tänkte på när jag skrev det. Undrade bara om jag någonsin kom upp i dina tankar sådär: poff "jadu, det var ett tag sen, undrar hur det är med han, vad han gör" osv. Fast jag kanske är ett glömt o raderat kapitel... Ville bara säga/(skriva) att jag iaf har undrat ibland. Om du förstår vem som skriver kanske du förstår varför du borde förstå varför du kommer upp i mina tankar ibland. :) jaja.. Ha det bra..

2007-08-28 @ 00:12:17
Postat av: Linn

Okej =)
Ne de är bara o fråga om du undrar =P

2007-08-31 @ 13:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus