Back in the vardag

Efter att bara ha jobbat en halv dag (=6 timmar) inom loppet av 4 dagar så måste jag erkänna att det känns extra tugnt att ställa sej bakom disaken o hyra ut filmer igen.
som tur är har jag ledigt imorn och på fredag inna helvettesveckan tar fart igen.
Imorn ska mamma komma o hälsa på, hon ska då ha sällskap ner från Strängnäs till Lkpg av min adventsstjärna och mina skridskor.
Gissa om jag ska dra med älsklingen ut på sjön o åka så fort det blir is!
Jag o Hanna har funderat på om vi ska våga oss på att åka på Tinnerbäcken när det fryser till men det känns lite osäkert, det är ju trots allt en bäck där vattnet rinner hela tiden så det kanske inte blir jämntjock is o då får vi oss med all säkerhet ett uppfriskande bad.

Även fast det har varit jätte mysigt att campa i vardagsrummet i en vecka så både hoppas och tror jag att jag ska få sova i mitt eget rum i natt.
Nu har målar Johannes hållt på o stöka massa dagar så det borde bli klart idag, vore skönt att inte ha alla kläder i en stor dammhög.
Sen ska han ju iofs sätta fart med vardagsrummet o hallen så speciellt städat lär det väl inte bli i vår lägenhet förrän efter jul, till Hannas stora förtvivlan.
Men men det får bli som det blir, största problemet nu är hur vi ska kunna sitta fyra personer o kolla på Idol hemma hos oss på fredag när varken soffan eller tvn är som dom ska och Johannes ska börja slipa väggarna i vardagsrummet.
Fast för att vi ska bli 4 st så krävs det förstås att älsklingen går o blir frisk, nu är han jätte eländig o har hostat mej i örat halva natten, myyyys.
Men trots hostattacker och hes ont-i-halsen-röst så är det helt galet hur mkt jag älskar den människan, förstår det knappt själv!

Det näst största problemet är hur Hanna o Nicke ska lyckas att inte få smuts i lussekatterna som dom ska baka.
Men iofs om Hanna ska förlja sin planering så ska hon jobba, handla julklappar, kolla på Idol och baka lussekatter på fredag så för att hinna får dom väl baka på bussen till Tornby o den är garanterat renare än vår lägenhet!


Kommentarer
Postat av: Lari - Skånsk brandman i Norrland

Oj..lutfisk.. det var minsann oväntat.. inte många som har det som favorit ju..=)

2007-11-28 @ 19:23:46
URL: http://webkocken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus