Måndag, en enormt spännande måndag (?)

Naej kanske inte riktigt, jag o Hanna kollade på en lägenhet i morse, en trea så stor att de hade varit utomordentligt för självaste Carl den-nånting Gustav.
Tyvärr visade det sig vara en forna fyrarummare där dom slagit ut en vägg och gjort ett nytt vardagsrum.
Det ena sovrummet var nu alltså lägenhetens gamla vardagsrum o bronto stort, det andra sovrummet var i storlek skokartong.
Alltså ingen höjdare för oss, det enda bra var läget och det kändes inte som tillräckligt.
Jag visste att det skulle blir dåligt (jaja negativa jag) för det regnade när jag cyklade dit, duktig som jag har blivit så hade jag på mej regnjackan men det var ju dagens tabbe!
De var så varmt!!
Det kändes som att jag virat in hela mej i gladpack för att sen börja cykla för glatta livet, ingenting att rekommendera.

Har fått reda på mina jobbtider den här veckan också, som det ser ut nu så har jag en ledig dag, som iofs ser ut att förintas. Blir min lediga söndag ett minne blott så har jag hela 25 lediga timmar i sträck från i morse tom söndag natt. Det är jag väl iaf värd!

På väg till ett av mina jobb idag så cyklade jag igenom ett väldans mysigt litet villaområde och fick syn på någons desperata försök att liva upp omgivningen en aning.
Dom hade dekorerat sin soptunna med nån stor tapet med sånna där stora rosa blommor på, mamma (ja mamma läser tydligen min blogg, skyll dej själv antar jag =P) du vet sånna som Kerstin har utanför sitt fönster och som alla gammla tanter har i sina trädgårdar, o nej jag menade inte att Kerstin var en tant för då had eju du varit en tant o det låter ju helt ologiskt.
Ni hade lätt kunnat vara dom där två i Heartbreak Hotel
Gud hjälpe mej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus