EN AV VÅRA OLIKHETER

I nästan alla stora frågor tycker jag och Johannes likadant.
Vi tänker på samma sätt och kommer då också oftast fram till samma svar.
Men i andra avseenden är vi väldigt olika och en sån sak är sova.
Där är vi inte lika för fem öre!

Johannes kan sova hur som helst, när som helst, hur länge som helst och oavsett om det är rockkonsert utanför eller lampan i taket är tänd.
Jag är den som jobbar öronproppar, gärna drar täcker över huvudet om det är för ljust och till och med då har svårt att både somna och sova vidare.

En annan sak är mornarna - jag vaknar och är gärna uppe ur sängen inom 17 sekunder, Johannes vill vakna till gärna i en timme innan han ens funderar på att svänga fötterna över sängkanten.

Dessa olikheter har resulterat i några väldigt fina morgonrutiner som sällan rubbas:

  • På helgen - Jag vaknar, tar fram datorn och låter Johannes sova vidare.
  • På vardagarna - Klockan ringer jag hoppar upp ur sängen och går till badummet för att sminka mej, Johannes sover vidare.
  • På dagar då vi har en tid att passa och alltså har lite bråttom - Jag vaknar innan klockan och börjar fixa direkt -Johannes sover vidare.
  • På semesterna - Vi kommer in i helt fel dygnsrytm och sover bort halva dagen, jag går upp och fixar mej iordning, äter frukost, börjar sräda - Johannes sover vidare.
  • På morgonen när vi haft knatteövernattning - Jag går snällt upp i gryningen när kidsen vaknar - Johannes byter säng, sätter i öronproppar och sover vidare.

Nån som ser ett mönster?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus